pondelok 13. februára 2012

Výber súťažiacich naslepo 1. kolo

Máme za sebou prvú úvodnú časť súťaže. Celá show odštartovala 12.2. o 20:08 na televízii Markize a Nove. Celkovo vystúpilo 14 spevákov a z toho 10 postúpilo do tímov a 4 vypadli.
Ako prebiehala súťaž a výber naslepo v prvom kole? Koho si vybrali porotcovia a koho si vybrali speváci za kouča v prvej časti Hlasu?

Výber naslepo a súťaž prebiehala v svižnom tempe a bolo tam aj trochu srandy. Hlavne keď sa porotcovia navzájom doberali - David vs. Rytmus, Rytmus vs. Vojtek a Vojtek vs. David. K stretom medzi Darov a niekým nedošlo. Porotu v krátkosti predstavili: Jozef Vojtek -  Má za sebou mega koncert  pre 60000 ľudí, je označovaný ako český líder rokovej populárnej hudby. Michal David - je dlhodobo na vrchole tanečnej hudby. V repertoári svojich diel má aj niekoľko úspešných muzikálov v ktorých mimochodom vystupoval aj Jozef Vojtek. Rytmus – Dlhodobo najpredávanejšie albumy, sám o sebe povedal : „Pretože my vyhráme – vy a ešte nepoznáte“.  A Dara – Bola na výslní už od 6 rokov, kedy spievala s geniálnym spevákom Karlom Gotom. Vyjadrila sa takto: „Ja hľadám hlas, ktorý osloví, musí v ňom byť to kúzlo!“

Tímy podľa toho ako si ich vybrali súťažiaci a porotcovia – kouči 12.2.2012: