sobota 11. februára 2012

Výber naslepo

Už dnes sa môžeme tešiť na úvodnú časť súťaže a od zajtra na ďalšie prekvapujúce výkony slovenského a českého národa.

Každopádne vo výberovom kole a v tejto prvej etape súťaže VÝBER NASLEPO sa budeme môcť tešiť na obrovské radosti 150 spevákov z Česka a Slovenska, ktorý pred porotu prestúpilo a ktorých nám Televízie MARKÍZA a NOVA ukážu.

Nezáleží ;na tom ako vyzeráte, koľko vážite, tu ide iba o Váš hlas a Vaše prevedenie piesne, ktorú budete spievať. Speváci, držte sa!

Show ktorá tu ešte nebola začína

Už zajtra začína súťaž a nová televízna Show, "ktorá tu ešte nebola" a keďže to zverejňujeme teraz večer, a vy to s najväčšou pravdepodobnosťou budete čítať zajtra počas dňa, s čistým svedomím uvedieme že

DNES ZAČÍNA HLAS ČESKO SLOVENSKA!!!


Ak chcete byť pri tom určite nepremeškajte v Nedeľu dňa 12.2. o 20:15, (ak rátame reklamy :)) kedy začína prestavenie poroty, moderátorov, úvodnej piesne, pódia a pravidiel.

Pódium priviezli niekoľkými kamiónmi a otestovali, no zajtra sa začína to, načo sme tak netrpezlivo čakali. Na tomto pódiu odznejú piesne od skutočných spevákov a kde nebude záležať pri prvom dojme od vzhľadu speváka, ale od jeho schopností zaujať svojim hlasom. Uvidíme, či to toto pódium zvládne a nepraskne pod ťarchou bombastických nových "tvári", ktoré nám ukážu, čo je v nich.