sobota 11. februára 2012

Show ktorá tu ešte nebola začína

Už zajtra začína súťaž a nová televízna Show, "ktorá tu ešte nebola" a keďže to zverejňujeme teraz večer, a vy to s najväčšou pravdepodobnosťou budete čítať zajtra počas dňa, s čistým svedomím uvedieme že

DNES ZAČÍNA HLAS ČESKO SLOVENSKA!!!


Ak chcete byť pri tom určite nepremeškajte v Nedeľu dňa 12.2. o 20:15, (ak rátame reklamy :)) kedy začína prestavenie poroty, moderátorov, úvodnej piesne, pódia a pravidiel.

Pódium priviezli niekoľkými kamiónmi a otestovali, no zajtra sa začína to, načo sme tak netrpezlivo čakali. Na tomto pódiu odznejú piesne od skutočných spevákov a kde nebude záležať pri prvom dojme od vzhľadu speváka, ale od jeho schopností zaujať svojim hlasom. Uvidíme, či to toto pódium zvládne a nepraskne pod ťarchou bombastických nových "tvári", ktoré nám ukážu, čo je v nich.


Štyria porotcovia sú pripravený vyberať na základe svojho sluchu a ak sa im súťažiaci zapáči, otočia svoje kreslo, a stlačením tlačítka "CHCEM ŤA" prejavia svoje sympatie k speváckemu prevedeniu súťažiaceho. Kouč si vyberie súťažiaceho, alebo ak stlačia dvaja porotcovia - kouči tlačítko naraz, bude si môcť súťažiaci vybrať svojho kouča sám. Uvidíme ako sa budú pravidlá súťaže, ktoré zajtra určite zverejnia líšiť od tých pravidiel, ktoré sme už spomínali v na tomto blogu.

Prvý oficiálny spot, ktorý bol natočený, ako vidíte pri dobrých mrazoch a za "prítomnosti" autentického snehu, ktorý tento rok akosi na Slovensku chýbal. Snáď, keď sa bude vysielať druhé kolo (séria) Hlasu česko slovenska, tak napadne na upútavku väčší :)



Začíname, a tešíme sa!!! HLAS ŤA DOSTANE!

Program a súťaž bude prebiehať v štyroch etapách. I. VÝBER NA SLEPO (12. 2. – 11. 3.), II. SÚBOJ (18. 3. – 1. 4.), III. LIVE PRENOSY (8.4. – 28. 5.), IV. GRAND FINÁLE ktoré sa bude konať (3. 6. 2012). Víťaz bude oslavovať zmluvu na nahrávanie albumu a finančnú odmenu a my budeme čítať články o jeho dojmoch :).

PS: komentujte čo chcete :)

Žiadne komentáre: