streda 8. februára 2012

Rytmus


Rytmus, zdroj obrazku: facebook.com/Rytmusjepan
Rytmus bude koučovať spevákov a svojimi názormi priamo rozhodovať a vyberať spevácky talent v Súťaži Hlas Česko Slovenka. Kontroverzný  Rytmus vlastným menom Patrik Vrbovský sa do hudobného sveta dostal sám a sám o sebe tvrdí „Som kráľ“, som európsky Raper. Lenže čo ho k tomu viedlo? Jeho sebavedomie diktuje mnohým mladým niečo nové a práve to bolo pre mladých príťažlivé. 

A aj možno preto sa Rytmusové frázy stali novými a zdomácneli... „Si zabil“. Jeho výroky  boli rovnako silné ako jeho rapová tvorba, kde sa vyjadroval vulgarizmami, no chcel nimi niečo povedať. Možno povedať to, čo sa málokomu v obore Rapu prevažne na Slovensku povedať nepodarilo. Jeho piesne sú zmesou možno pre niekoho zvláštnych, no pre iného melodických tónov spojených s drsnejším poetickým prejavom Rapera.

Pozrite si niečo, čím začínal. V tomto videu sú vulgarizmy, preto ak sa, alebo ak niekoho nechcete pohoršiť, potom to nepočúvajte.

Kontrafakt - Dáva Mi


Niečo z wikipédie: V júni roku 2003 sa Rytmus umiestnil na druhom mieste v uznávanej beatboxovej súťaži Austrian Beatbox Battle Championship, kde ho až vo finále porazil mladý Američan Lee-Jay.Založil Rapové trio Kontrafakt. V roku 2008 vydal Rytmus výberovku „ Si zabil“, z ktorej sa v prvý týždeň predalo cez 4 000 kusov a bola ocenená zlatou platňou... Viac o Rytmusovi vo wikipédii.

A ako to vyzerá s jeho tvorbou teraz?

Toto video má už podľa nás iný charakter a iný rozmer ako tie, s ktorými začínal, čo poviete?

Rytmus - Zlatokopky (OFFICIAL CLIP)

Nech je už Rytmus akýkoľvek jedno musíme uznať - Raper  freestyler je to taký, ktorého pozná každý – a to bolo a možno je aj jeho cieľom.

Oficiálna stránka na FB: https://www.facebook.com/EgoRytmusAnyshttps://www.facebook.com/Rytmusjepan,

Necháte komentár???

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

prví :D