pondelok 14. novembra 2011

Kto bude moderovať Hlas Česko Slovenska?


Tak to by sme aj my radi vedeli J.
Televízia Markíza zatiaľ informácie o moderátoroch a koučoch Hlasu Česko Slovenska nezverejňuje.

Avšak je veľký predpoklad, že to bude niekto, kto už podobnú reláciu odmoderoval.

Martin Pyco Rausch

Hlas bude aj pre deti


Zatiaľ čo na Slovensku a v Čechách chodia ľudia na konkurzy, teda na kástingy, v Holandsku sa pripravuje ďalšia sezóna  súťaže The Voice of Holland. Budú v nej účinkovať malé deti vo vekovej kategórii od 6 -14 rokov a prídu na obrazovky RTL 4 už od 27. januára 2012. Vyberať sa bude spomedzi 15000 detí, ktoré sa do súťaže v „Holanskom Hlase“ prihlásili. Keďže ich už bolo dostatok, ďalšie prihlášky nebrali do úvahy.

Myslíte si, že sa bude konať aj "Česko Slovenský Hlas - Deti"? To záleží asi od toho, koľko bude priaznivcov celej súťaže. My dúfame, že dosť.

V Holandskom Hlase na celú súťaž a priebeh hlasovania dohliadali notári, ktorí kontrolovali každý hlas odoslaný cez sms, a navyše všetci videli na obrazovkách výsledky hlasovania. Uvidíme, ako to bude v Česko Slovenskom hlase.

Pravidlá súťaže Hlas Česko Slovenska


Upozornenie: Toto sú intuitívne pravidlá, ktoré vychádzajú z predchádzajúcich už odvysielaných súťaží "The voice...". Môžu sa podstatne líšiť od skutočných pravidiel, ktoré na jar 2012 roku odvysielajú televízie Markíza a Nova. Bez záruky! Zámerom týchto pravidiel spomenutých na tomto blogu nie je odhaliť pravidlá pred súťažou, ale skúsiť ich priblížiť tým, ktorí sa o súťaž zaujímajú.