utorok 8. novembra 2011

Dve televízie, dva štáty hľadajú jeden Hlas Česko Slovenska

Dve krajiny Slovensko a Česko sa v show znova spoja, aby ukázali že majú dostatok talentovaných spevákov.

Česko a Slovensko sa opäť spoja v hľadaní talentu
Prihlásiť sa do súťaže môžete vyplnením dotazníka, ktorý je na stránke www.hlas.tv v ktorom vyplníte iba pár základných údajov o sebe ako sú napríklad  tieto: ako dlho sa venujete hudbe, dôvod, prečo sa chcete prihlásiť, či spievate v nejakej kapele, či hráte na nejakom hudobnom nástroji, či sa venujete písaniu textov a skladieb. Aký hudobný štýl je pre Vás naj. Zaujíma ich aj dôvod, prečo sa do tejto speváckej show (pôvodom z Holandska) prihlasujete.
Ďalej v dotazníku je aj otázka, či ste sa do nejakej podobnej súťaže už hlásili (to je veľmi časté. Či ste už vystupovali pred publikom a čo považujete za Váš najväčší úspech a koho obdivujete. Aký hudobný žáner je pre Vás blízky, teda aký hudobný žáner počúvate, či Vás táto hudba napĺňa a v čom Vás inšpiruje. A nakoniec, aby ste sa opísali desiatimi slovami.

Myslíme, že najväčší problém budete mať s tou poslednou otázkou, alebo...? Ak si myslíte, že na to máte, potom určite neváhajte a pustite sa do toho.

Už na jar budúceho roku budete môcť na obrazovkách pozerať show Hlas Česko Slovenska a poviete si, že teraz je ešte len november 2011 a že do začiatku máte kopec času. To je samozrejme pravda a je kopec súťaží, ktoré v televízií môžete sledovať. Ak zvažujete či sa do súťaže prihlásite, potom je táto doba pre Vás výhodou, pretože ak budete na sebe pracovať už teraz a vyplníte si prihlášku, potom budete mať „dostatok“ času, aby ste sa dostatočne pripravili. O každého súťažiaceho, ktorý sa dostane do úzkeho kola sa bude osobne starať slovenská, alebo česká známa osobnosť, pochopiteľne (predpokladáme) s patričnými skúsenosťami. Víťaz bude ten, kto bude mať najviac hlasov a ten, kto bude spievať najlepšie. A kto to bude? To Vám radi oznámime na jar budúceho roku, kedy sa to dozvieme samozrejme aj my.

Ako uviedla televízia markíza vo svojej mediálnej správe

„The Voice je pôvodom holandská televízna šou, za ktorou stojí mediálny magnát a producent John de Mol. V Holandsku, kde bola šou The Voice of Holland uvedená premiérovo v januári 2011, sa stala jedným z najúspešnejších televíznych projektov v histórii a prilákala k obrazovkám cez 3 milióny divákov. O tri mesiace neskôr uviedla americká televízna stanica NBC prvú sériu The Voice s obrovským diváckym úspechom a už teraz pripravujú tvorcovia druhú sériu. Koučmi v americkej verzii boli napríklad popová diva Christina Aguilera, alebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. A teraz sa chystá na obrazovky na Slovensku a v Českej republike.

Rovnako ako Slovensko a Česko čaká premiérová séria súťaže The Voice v roku 2012 aj Belgicko, Francúzsko, Veľkú Britániu a Austráliu. 17. 10. 2011 18:51 | Autor: markiza.sk“

Ak si chcete pozrieť niečo o súťaži z priameho zdroja, tak aby ste nemuseli hľadať vo vyhľadávačoch potom navštívte The Voice of Holland.

Veríme že sa tu dočkáme skutočného speváckeho zážitku a že súťaž bude spravodlivá a plná prekvapení.

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom show Hlas Česko Slovenska, tak nám ich položte v komentári na tento príspevok a dáme Vám odpoveď :)

Žiadne komentáre: