utorok 8. mája 2012

Live prenosy, 5. rozhodnutie

V pondelok, 7.5, bolo v poradí už piate rozhodnutie. Začiatok večera patril duetu Terezy Kerndlovej a Richarda Mullera a peknej skladbe, s hlbokou myšlienkou...Pokoj, mír a klid.
Po rekapitulácii a pripomenutí si nedeľňajších skvelých vystúpení, nasledovalo rozhodnutie.

Tím Rytmusa:

Najviac SMS hlasov získali Nikoleta Spalasová a Anna Veselovská. Dare sa Nikoleta až tak nepáčila, možno bola až príliš profesionálna, možno nudná, zato Anna má jej podporu. Páči sa jej tá melanchólia a smútok v prejave. Je to naozaj niečo viditeľné a zaujímavé u tejto mladej speváčky. SMS hlasovanie aj tak prekvapilo. Do rozstrelu sa dostali Kristýna Daňhelová, s piesňou od Katy Perry, Firework a Juraj Zaujec od Milowa, Ayo Technology. Obaja sú nadaní speváci, ale dominoval Juraj. Veľmi dobre zapieval a zahral na gitare, nepotreboval ani kapelu. Jeho angličtina sa dobre počúvala, vyšlo mu to aj tentokrát. Veľakrát spieval rôzne štýly a rytmy a nikdy nesklamal. Šou musela opustiť Kristýna Daňhelová.

Tím Pepu Vojtka:

Vďaka SMS hlasom postúpili dievčatá Barbora Švidraňová a Markéta Poulíčková. Obidve sú výrazné speváčky, mali podporu aj u koučov. Do duelu sa dostali Kristína Zakuciová, spievala od Rihanny Russian Roulette, a Daniel Mrózek od One Republic, Apologize. Kristína bola v nevýhode aj kvôli zdravotným problémom, podpísalo sa to na jej výkone, hoci bojovala statočne, a s úsmevom na tvári. Daniel Mrózek, ohodnotený ako spevák, ktorý zaspieva všetko, bigbít, kantilény....mal lepšiu pozíciu. Kristína Zakuciová bola ďalšou vyradenou.