pondelok 20. februára 2012

Výber súťažiacich naslepo 2. kolo


V minulom kole výberu naslepo sme si predstavili niekoľkých dobrých spevákov Česko-Slovenska. Za nami je už aj odvysielané druhé kolo výberu na slepo. Druhá časť začala 19.2. o 20:15 na televízii Markíze a Nove. V tejto časti spolu vystúpilo 15 spevákov a z toho bolo 7 ženského pokolenia

Koho si  vybrali porotcovia a koho si vybrali samotní speváci Hlasu v druhom kole výberu na slepo? Bolo to znova zaujímavé ale aj dramatické. Bol medzi nimi ten alebo tá, ktorý sa prepracuje až k víťazstvu? Každý z nich si môže splniť svoj sen, veď stačí mať hlas!

V tejto časti Výberu naslepo sme sa mohli znovu stretnúť s "doberaním sa" porotcov navzájom, nič výnimočné "drzé" sa však nestalo. Vtipné poznámky sršali príjemnou pozitívnou energiou. Niekoľkým súťažiacim išlo do tuhého a niekoľkí svoju misiu nesplnili tak ako by si priali a niektorí sa dostali do ďalšieho kola takpovediac "o chlp". Keď spevák dospieva, začína súťaž aj pre koučov. Súťaž je teda aj pre porotcov, pretože majú možnosť predložiť spevákovi svoje predstavy o tom ako bude fungovať ďalšia spolupráca. Spevák si ale vyberá na základe svojho úsudku, ktorý ako predpokladáme, mal už dávno pred súťažou pripravený. Spevák má možnosť vybrať si na základe svojich predstáv a to je len dobré. No uvidíme, či jeho voľba bude správna a či sa v tejto polohe speváka bude cítiť dobre pod vedením "svojho kouča." Asi najhoršie pre speváka je, keď sa ani jeden z porotcov neotočí, pre tohto speváka sa súťaž Hlas Česko Slovenska definitívne končí. Ale poďme poporiadku.

Tímy podľa toho ako si ich vybrali súťažiaci a porotcovia – kouči 19.2.2012: