nedeľa 22. apríla 2012

Tretie živé vysielanie Live prenosov

Znova sa teda stretávame so spevákmi Týmu Patrika Vrbovského - Rytmusa a Pepy Jozefa Vojtka, ktorý dnes bojujú o Vašu priazeň, o Vaše hlasy, ale aj o priazeň svojich porotcov, pretože do toho ešte stále môžu zasiahnuť. Kouč bude do ďalších kôl už len jedného speváka a kto to bude sa dozvieme 23. Apríla v pondelok na Markíze a Nove a samozrejme potom v tomto blogu.

Úvod tretieho finálového kola uviedol Rytmus spolu s Nikoletou Spalasovou a zaspievali pieseň Empire State of Mind od Alicii Keys.


Live prenosy 2. rozhodnutie


V druhom finálovom live prenose Hlasu opustili súťaž ďalší dvaja súťažiaci. Ako Čestný hosť šou prišiel do Hlasu zaspievať aj Dan Bárta hitovku On my Head


Davidov Tím: 

Najväčší počet SMS hlasov získali a do ďalšieho kola  29.4., kde sa s týmito spevákmi stretneme, postúpili  Ivana Bagová a David Weihngartner. Michal David vybral Kateřinu Petráňovú a Petra Kutheila. Z Týmu Michala Davida sa do rozstrelu dostal Brunno Oravec s piesňou Please forgive me a Alžbeta Pažoutová spievala finálovú skladbu Who Knew od Pink, ktorá jej na postup šťastie nepriniesla a tak Alžbeta Pažoutová opúšťa Hlas česko slovenska.

Darynin Tím:

Prvými dvomi ktorý získali v tíme Dary Rolins najväčší počet SMS hlasov sa stali  Dominika Šuľáková a Zuzana Mikulcová. Dara Rolins ponechala ďalej vo svojom Týme Simonu Hégerovú a Miloša Novotného. Poslednými, ktorý spievali v druhom finálovom kole v rozstreli boli Katarína Demská so skladbou Freedom a David Bisek, ktorý spieval I Just Can't Stop. David Bisek sa so súťažou Hlas česko Slovenska rozlúčil.

Druhé kolo si môžete pozrieť na TV 

Druhé živé vysielanie Live prenosov

V druhom živom vysielaní spievali spolu so svojimi zverencami aj porotcovia Michal David v "Americkej bunde" s Piesňou We Are the World a Dara Rolins sa predstavila s piesňou Don’t Speak, Party Rock a s dobre upravenými vlasmi. Baby to teda riadne rozbalili, hlavne v úvode, kde vizáž urobila svoje a samozrejme oblečenie, ale čo je podstatné v tejto súťaži, že "spev je až na prvom mieste" a že sa tu hľadá "Hlas Česko Slovenska". Aby som bol úprimný, tak v úvode sa mi aj tak najviac "spevácky" páčila Ivana Bagová a napokon keď spievala, za seba to dokázala obhájiť.