nedeľa 22. apríla 2012

Live prenosy 2. rozhodnutie


V druhom finálovom live prenose Hlasu opustili súťaž ďalší dvaja súťažiaci. Ako Čestný hosť šou prišiel do Hlasu zaspievať aj Dan Bárta hitovku On my Head


Davidov Tím: 

Najväčší počet SMS hlasov získali a do ďalšieho kola  29.4., kde sa s týmito spevákmi stretneme, postúpili  Ivana Bagová a David Weihngartner. Michal David vybral Kateřinu Petráňovú a Petra Kutheila. Z Týmu Michala Davida sa do rozstrelu dostal Brunno Oravec s piesňou Please forgive me a Alžbeta Pažoutová spievala finálovú skladbu Who Knew od Pink, ktorá jej na postup šťastie nepriniesla a tak Alžbeta Pažoutová opúšťa Hlas česko slovenska.

Darynin Tím:

Prvými dvomi ktorý získali v tíme Dary Rolins najväčší počet SMS hlasov sa stali  Dominika Šuľáková a Zuzana Mikulcová. Dara Rolins ponechala ďalej vo svojom Týme Simonu Hégerovú a Miloša Novotného. Poslednými, ktorý spievali v druhom finálovom kole v rozstreli boli Katarína Demská so skladbou Freedom a David Bisek, ktorý spieval I Just Can't Stop. David Bisek sa so súťažou Hlas česko Slovenska rozlúčil.

Druhé kolo si môžete pozrieť na TV 

Žiadne komentáre: