piatok 17. februára 2012

Súťažiaci mená a fotky

Pripravili sme pre Vás prehľadnú tabuľku súťažiacich a tímov tak, aby ste sa v nej vedeli orientovať a zároveň ich mali pekne pokope. Dúfame, že zachováte priazeň tomuto blogu a súťaži Hlas Česko Slovenska samozrejme tiež, ale hlavne svojim favoritom.

V ankete, ktorá pribudne po 11.3.2012, kedy skončí prvá etapa súťaže (VÝBER NASLEPO) a začne druhá etapa  SÚBOJ (18. 3. – 1. 4.), môžete vyjadriť svoje sympatie k svojmu obľúbenému spevákovi - súťažiacemu. Anketu sme zatiaľ pripravili ale jej spustenie nastane vtedy, keď už budú jasní všetci súťažiaci vo všetkých štyroch tímoch Dary Rolins, Jezefa Pepu Vojteka, Patrika Rytmusa Vrbovského a Michala Davida. Potom budete môcť hlasovať o to, kto vyhrá celú súťaž a kto je podľa Vás najlepším spevákom celej súťaže. Takto to bude spravodlivé aj voči tým ktorí budú spievať medzi poslednými vo výbere naslepo.

Nezabudnite prísť hlasovať! J.

Tento Blog je nezávislým zdrojom informácii o súťaži a preto dúfame, že sme Vás ničím nenahnevali...

Tabuľka súťažiacich

Súťažiaci 1 - 4 série súťaže Hlas česko slovenska:

Druhé kolo výberu naslepo sa blíži


Za nami je prvé kolo výberu naslepo. Druhé kolo výber naslepo uvidíme na obrazovkách už túto Nedeľu vo večerných hodinách a hlavnom vysielacom čase na TV Markíza a Nova.

Reprízu prvého kola Hlas česko slovenska – výber naslepo si môžete pozrieť v sobotu dňa 18.2.2012 o 12:55 na Markíze a na televízii Nova bude repríza uvedená o 13:50.

Čo sa týka porotcov, tak tí sa mi zdajú že dostali za úlohu aby sa popasovali s neľahkým výberom, pričom si všimnite na nich tú nervozitu (skrytú), keď stláčajú tlačidlo „chcem Ťa!“ ako keby hrali ruletu, alebo hracie automaty :D. Po prvom kole bude nasledovať druhé kolo, pri ktorom sa stretneme s novými spevákmi, ktorých sme ešte na obrazovke nevideli, teda v súvislosti s reláciou Hlas česko slovenska. Každý kouč už ma v svojom výbere TEAME niekoľkých súťažiacich. Výber naslepo sa bude konať do 11. marca.2012, takže uvidíme ešte 4 kolá a potom sa presúvame do druhej etapy s názvom SÚBOJ (Battle).

Výber naslepo 2. kolo uvidíme na obrazovkách televízie Markíza už túto Nedeľu 19.2. o 20:15 hodine a na televízii Nova je hlásený prenos už o 15 min. skôr, čiže o 20:00. (Žeby Česi boli v niečom rýchlejší ako Slováci? :D).