piatok 17. februára 2012

Druhé kolo výberu naslepo sa blíži


Za nami je prvé kolo výberu naslepo. Druhé kolo výber naslepo uvidíme na obrazovkách už túto Nedeľu vo večerných hodinách a hlavnom vysielacom čase na TV Markíza a Nova.

Reprízu prvého kola Hlas česko slovenska – výber naslepo si môžete pozrieť v sobotu dňa 18.2.2012 o 12:55 na Markíze a na televízii Nova bude repríza uvedená o 13:50.

Čo sa týka porotcov, tak tí sa mi zdajú že dostali za úlohu aby sa popasovali s neľahkým výberom, pričom si všimnite na nich tú nervozitu (skrytú), keď stláčajú tlačidlo „chcem Ťa!“ ako keby hrali ruletu, alebo hracie automaty :D. Po prvom kole bude nasledovať druhé kolo, pri ktorom sa stretneme s novými spevákmi, ktorých sme ešte na obrazovke nevideli, teda v súvislosti s reláciou Hlas česko slovenska. Každý kouč už ma v svojom výbere TEAME niekoľkých súťažiacich. Výber naslepo sa bude konať do 11. marca.2012, takže uvidíme ešte 4 kolá a potom sa presúvame do druhej etapy s názvom SÚBOJ (Battle).

Výber naslepo 2. kolo uvidíme na obrazovkách televízie Markíza už túto Nedeľu 19.2. o 20:15 hodine a na televízii Nova je hlásený prenos už o 15 min. skôr, čiže o 20:00. (Žeby Česi boli v niečom rýchlejší ako Slováci? :D).


Žiadne komentáre: