nedeľa 22. apríla 2012

Tretie živé vysielanie Live prenosov

Znova sa teda stretávame so spevákmi Týmu Patrika Vrbovského - Rytmusa a Pepy Jozefa Vojtka, ktorý dnes bojujú o Vašu priazeň, o Vaše hlasy, ale aj o priazeň svojich porotcov, pretože do toho ešte stále môžu zasiahnuť. Kouč bude do ďalších kôl už len jedného speváka a kto to bude sa dozvieme 23. Apríla v pondelok na Markíze a Nove a samozrejme potom v tomto blogu.

Úvod tretieho finálového kola uviedol Rytmus spolu s Nikoletou Spalasovou a zaspievali pieseň Empire State of Mind od Alicii Keys.




Ako ďalší spevák v treťom finálovom Live prenose sa predstavil Daniel Mrózek a spieval pieseň od Green Day - Boulevard of Broken Dreams.

Pokračoval Juraj Zaujec - jemu sadla pieseň Tengo La Camisa Negra od Juanesa ako zadok na šerbeľ :). K tomu niet čo dodať a aj porota ho hodnotila pozitívne.

Markéta Poulíčková zaspievala nie ľahkú pieseň Golden Eye od Tiny Turner a tá Zmena oblečenia jej naozaj pridala na celkovom dojme.

Potom nasledoval duet, v ktorom spieval Daniel Mrózek spolu s koučom Jozefom Pepa Vojtekom a zvolili Jahody mražený od Jiřího Schelingera.


Kristýna Daňhelová sa predviedla v skladbe od Celine Dion - I Surrender a cela porota ju hodnotila ako sa patrí na "Paní speváčku". Rytmus jej spievanie hodnotil ako excelentné

Barbora Švidraňová spievala Eurythmics vs. Beyonce – Sweet Dreams pri ktorej jej miestami vypadával hlas, podľa mňa jej pieseň nesadla. Rytmus: "Ono sú to názory ja som Ti to zjedol aj s navijakom". Michal David: "Máš to v sobě, dávaš tomu víc než spěvaci. I gdyš Rytmus tvrdí že je to dobrý, intonačne to rozhodne nebilo OK"

Juraj Zaujec a Tina v duete s piesňou Shape Of My Heart od Stinga a Sugababes. Celkom zaujímavé prevedenie v ktorom sa Zaujec nestratil a naopak jeho hlas v tejto skladbe vyzeral naozaj dobre.

Jakub Pohle - Jacky  a pieseň od Tublatanky - Skúsime to cez vesmír. Vypadol mu text na začiatku piesne  - asi ho hľadal vo vesmíre a zvyšok v tejto rockovej piesni už odspieval s takým malým "napätím" Dara: "Nezdvihol si ma zo stoličky"

Adam Koubek - Slušňák v najpredávanejšej piesni od Ricka Astleyho - Never Gonna Give You Up, ktorá mu hlasovo úplne sadla! porotcovi ho síce kritizovali ale keď dostane dostatok hlasov, zajtra sa o postup nemusí vôbec báť.

Jakub Jacky Pohle spieva s "čestným hosťom" Leonou Machálkovou pieseň Cryin‘ Aerosmith a Christiny Millian. neviem, ale tu som asi stratil emócie (iba môj pohľad) - posúdenie nechám na Vás.

Nikoleta Spalasová  a Alanis MorissetteYou Oughta Know. Na konci, keď porota pozitívne ohodnotila a Rytmus vyzdvihol Nikoletu až do neba sa Tina spýtala Nikolety: "Akú diplomovú prácu písala?" resp. "Že si pozrela že Nikoleta Spalasová napísala diplomovku pod názvom - Akritové písně" a keď to dala vyhľadať do Googlu, tak vyhľadanie pod pojmom " akritovské písně " našlo aj mne iba tri výsledky - tu sú: akritovské písně




Kristýna Zakuciová v piesni Nobody’s Wife od Anouk sa predviedla skvelým výkonom. David "Ja Ti to dneska sežral".  Vojtek: "Ja sem to viedel...Ty odemně máš zlatou medaily". Kristína: mne takýto výber piesne sedí dušou.

Anna Veselovská spievala veľká hitovku od Olympicu a srdcovku Jej otca - Slzy tvý mámy v ženskom prevedení. Anna Veselovská na mňa pôsobí tajomne, čo na Vás? Ale to, čo dala v refrénoch tak tomu hovorím príjemná bodka za večerom tretieho finálového kola Hlas česko slovenska, tak ako sa patrí. Som však prekvapený ako ju ohodnotila porota - Vojtekovi a Davidovi sa to nepáčilo, Dara sa pridala a nakoniec len Rytmus obhajoval so slovami: "Anička - to nevadí, čo si tu teraz počula, máš šestnásť rokov". No uvidíme ako ju budú hodnotiť ľudia v SMS hlasoch a či zajtra budú SLZY od šťastia, alebo smútku.




Žiadne komentáre: