utorok 24. apríla 2012

Live prenosy 3. rozhodnutie

Po ďalšom finálovom kole, kde sa predviedli so svojimi výkonmi speváci z tímu Pepu Vojtka a Rytmusa, nasledovalo v poradí už tretie rozhodnutie. Ako hosť v úvode večera zaspievala Kristína svoju novú pieseň o láske, rozlúčke s milovaným, ktorý si berie inú. Pieseň s názvom "Pri oltári", rozozvučala nielen arénu, ale aj duše a bola zároveň aj pozvaním vypočuť si nový singel s názvom "Jabĺčko".

Kristína-Pri Oltári


Vojtekov tím: 

Najväčší počet SMS hlasov získal Daniel Mrózek a Markéta Poulíčková, ktorá zajala svojím vynikajúcim spevom a dobrým prejavom.Porota poslala ďalej Kristínu Zakuciovú a do rozstrelu sa dostal Jakub Pohle a Barbora Švidraňová. Obaja sa sa snažili zaspievať čo najlepšie. Jakub pieseň od Lady Gaga, čo bolo zaujímavé. Barbora mala tentokrát dobre zvolenú skladbu. Do ďalšieho kola postupuje nakoniec Barbora. Slová Pepu to komentujú: "musím bejt spravodlivej".

Rytmusov tím

 S najväčším počtom hlasov postúpili výborné speváčky, Nikoleta Spalasová a Anna Veselovská. Porota dala hlas Jurajovi Zaujecovi, ktorý ukázal, že je dobrý spevák a interpret rôznych hudobných žánrov. Spev v španielčine bol tiež príjemný. V rozstrele sa stretli Adam Koubek, so skladbou od Michalela Jacksona. "Man in the mirror" a Kristína Daňhelová s piesňou od Rihanny, "Umbrella", ktorá bola v jej podaní iná, svojská. Hodnotenie Adama bolo pozitívne, "jeho hlas sa v Česko Slovensku nestratí, veľmi dobrý prejav". Nakoniec sa Rytmus rozhodol pre Kristínu.. 

Žiadne komentáre: