nedeľa 6. mája 2012

4. živé vysielanie live prenosov

Ako prvá súťažiaca sa predstavila mladučká speváčka z tímu Dary, Simona Hégerová s číslom 24.
Podľa koučov Pepu a Davida to bol slabší prejav, kapela bola výraznejšia ako spev, ale vyzerá fresh na javisku. Dara bola spokojná s prejavom, má šancu to raz na javisku rozbaliť.

17. David Weingärtner, z Davidovho tímu sa predstavil s piesňou od Robbieho Williamsa, "Feel"
Dara ho pochválila, zaspieval to so cťou . Rytmusovi niečo chýbalo, podľa jeho slov nezatienil minulé kolo, ale dobre to zaspieval. Podľa Pepu nikoho nenapodobňoval, dal to super. David bol tiež spokojný. "Lidi ti tleskali do rytmu, ukázal si, že umíš zpívat i jiné věci."


19. Dominika Šuľáková (Darin tím) zaspievala od Katy Perry "I kisse a girl". Vystúpenie sa jej celkom podarilo.Pepa ju pochválil aj za účes, aj výkon sa mu páčil. David: " mělo to drive, hlas jako zvon". Pôsobila trochu unudene kvôli podpätkom, ktoré jej nedovoľovali uvoľniť a odviazať sa. Podľa Rytmusa bola prirodzená, bez chyby. Dara z nej cítila energiu, a je jedno či pri speve stojí alebo tancuje.

Nasledoval duet Dary a Miloša Novotného s piesňou "You might need somebody". Bolo to také uvoľnené a príjemné spestrenie.

14. Kateřina Petráňová (Davidov tím) spievala od Jassie Jay "Domino", hit z rádia. zaujalasvojim výkonom, porota ju pochválila. Dara zbadala pár chybičiek, ktoré spôsobil stres, no napriek tomu dobre zapôsobila svojou krásnou farbou hlasu. Rytmus v nej vidí talentovanú, jednu z najlepších v prvej trojke. Podľa Pepu je výborná a podľa Davida senzačná, sadlo jej to.

22. Zuzana Mikulcová (Darin tím), Natasha Bedingfield "These words". Zaspievala veľmi originálne,svojsky. Rytmus sa vyjadril pochvalne, dobre frázovala, uvoľnený prejav. Podľa Pepu to bolo geniálne, úžasné.David         v nej videl skúsenú speváčku, so zavretými očami černošku, 20 rokov skúsenú. Dara "si to užívala ako na koncerte veľkých hviezd".


20. Miloš Novotný (Darin tím), vybral si pieseň od "Linking Park", všetci sa jednohlasne zhodli, že to bola pecka,rozbalil to, je to výborný spevák, Dara ako kouč bola s jeho výkonom veľmi spokojná.

15. Brunno Oravec (Davidov tím), spieval od skupiny "Chicago". Podľa Dary bol dobre vystylovaný, dobre sa počúva. Rytmus v ňom vidí profíka ale čo sa týka stylingu, "spravili z teba trinásťročného chlapca". Pepa by mu dal dole červené nohavice, do ktorých ho obliekli. David bol spokojný, "dal si to se ctí".

Duet Mikulcovej a Popoviča, "Celebration" bol tiež takým oddychom a spomienkou na staré hity.

13. Petr Kutheil (Davidov tím), spieval od Mettalica, "Nothing else mathers".Bol to dobrý výber, ale podľa Rytmusa "moc preafektované". Pepa bol spokojný, páčila sa mu aj tá energia.Dara bola spokojná,aj keď niekedy jej tiež vadí ten prejav, gestá, hoci to k nemu patrí ako podpis. Davidovi sa páčila táto emotívna pieseň s napätím, dynamikou.

21. Katarína Demská (Darin tím), spievala ťažkú a intonačne veľmi náročnú pieseň, od Katky Knechtovej "Muoj Bože". Viditeľne mala trému, čo sa podpísalo aj na výkone. David to ohodnotil ako najslabšie, Pepa rovnako, "v hloubkách to bolo akési čudné". Rytmus: "Boli tam svetlé aj tmavé momenty, ale nevadí".Dara síce uznala, že pieseň je napísaná pre veľký hlasový rozsah, ale "svetlé aj temné momenty k tomu patria, zaspievala si to nádherne". Tu by sa dalo polemizovať.

18. Ivana Bagová (Davidov tím), zaspievala od Petry Janú, "Už nejsem volná". Ani tentoraz nesklamala, a ohromila svojim výkonom a silným hlasom celú arénu. Pepa to hodnotil: "jedno z nejlepších čísel". Dara v nej videla Marilyn Monroe, a pochválila ju za krásny hlas, a jej milotu a nežnosť. Rytmus sa vyjadril ospeve pochalne, za to na jej osobu dosť tvrdo, "pôsobíš na mňa ako padesátročná teta...oslovíš hlavne staršie publikum". David ju naopak bránil a oponoval. Podľa neho mladé publikum je dosť vyspelé a vie počúvať

Ako vždy, štvrté kolo si môžete pozrieť na TV 


Žiadne komentáre: