streda 9. novembra 2011

Ben Saunders Víťaz The Voice of Holland

Víťazom The Voice of Holland sa stal Ben Saunders
Zdroj fotografie: tattoodonkey.com
Víťazom holandskej show The Voice of Holland sa stal Ben Saunders, ktorý je mladý so vzhľadom zápasníka v ringu, rozbitým chrupom vyplnený striedavo zlatými a pravými zubami, potetovaný, kde sa len dalo a s veľkou čiernou náušnicou v uchu, ale nápadne - nenápadný, skromný a zdržanlivý, ale s veľkým talentom,  ktorý bol objavený práve prostredníctvom tejto speváckej súťaže a nakoniec ju aj vyhral. No čo poviete tipovali by ste podľa prvého dojmu, že to vyhrá práve on?

Kto je Ben Saunders?
Ben Seunders sa narodil vo veľkej Británii ale keď mal dva roky „ocitol“ sa v Holandskom mestečku Hoorn. Ben Seunders si otvoril vlastný salón na tetovanie už vo svojich 16 rokoch. Ben Seunders nieje iba so vzhľadom zápasníka ale je aj samotným zápasníkom, ktorý v ringu, ktorý sa konal súbežne so súťažou The Voice of Holland obdŕžal niekoľko rán a na speváckej súťaži vystupoval so zlomeným nosom! Pri tejto súťaži získal prezývku Ben (Tattoo) Saunders.



Malé odhalenie pravidiel súťaže:
Porotcovia spočiatku nevidia súťažiaceho, ktorý spieva pieseň a až keď dospieva, potom otočia svoje stoličky aby sa mohli pozrieť komu patrí hlas. Nevidia teda ako vyzerá hneď na začiatku a prvý dojem čerpajú z toho čo počujú. Sú k súťažiacemu otočený chrbtom (aké nezdvorilé, že J).

Prvé vystúpenie Bena Seundersa v súťaži Hlas Holandska si môžete pozrieť na tomto videu:

Ben (Tattoo) Saunders (The Voice of Holland) - Use Somebody (Kings of Leon Cover)



Súťažiaci sa postupne stretávajú v kolách v Battli, kde porota vyhodnocuje ich spev
Ako sa k víťazstvu prepracoval Ben Saunders sa môžete pozrieť na videách dole. 

Žiadne komentáre: