štvrtok 10. novembra 2011

Zoznámte sa súťažou Hlas Česko Slovenska

Hlas Československa režíruje PEPE MAJESKY

Pepe Majeský režíroval relácie Mojsejovci, Big brother – súboj, Nora a Braňo, Slávik, Reklamnú sériu Normálna rodinka, alebo Superstar, ktorú predtým režíroval Peter Ňunéz.

O súťaži Hlas Česko Slovenska sa Pepe Majeský vyjadril takto:

„Hlas Česko Slovenska je nová spevácka súťaž, ktorú uvedie televízia Markíza a Nova na jar budúceho roku a je to súťaž, ktorá sa líši od všetkého, čo tu doteraz bolo.
Je to spevácka súťaž v ktorej ide predovšetkým o hlas bez ohľadu na vek a na to, ako ten človek vyzerá. Súťažiaci budú pod dohľadom koučov, ktorí sú uznávanými osobnosťami z Česko Slovenskej hudobnej scény, ktorí sa budú aktívne zapájať do vystúpení týchto súťažiacich. Budú s nimi spievať pesničky, budú im vyberať skladby, budú ich koučovať. Ľudia by sa mali prihlásiť predovšetkým preto, pretože tu ide naozaj iba o hlas. To znamená, že ak má niekto 45 rokov a doteraz nemal možnosť vystupovať v nejakých súťažiach a je presvedčený o tom, že pekne spieva, nech sa prihlási. Víťaz získa exkluzívny kontrakt s vydavateľstvom Universal a finančnú odmenu.“

PEPE MAJESKÝ
režisér Šou Hlas Česko Slovenska

„Hlas je o skutočnom talente. Štyria celebritní koučovia a úspešní umelci hľadajú najlepšie hlasy v krajine, aby vytvorili najtalentovanejší tím spevákov, aký ste ešte nevideli. Ich rozhodnutia sa zakladajú výlučne na hlase, nie na výzore.“ Tak uvidíme o čom to celé bude, dúfame, že sa skutočne zabavíme.

Kto koučoval americkú verziu Hlas?

Americkú verziu HLASU (The Voice) koučovali Christina Aguilera so sopránovým hlasom a rozsahom štyri oktávy, ktorá je jednou z najúspešnejších speváčok, ktoré tu kedy boli. Predala vyše 8 miliónov albumov len v USA a ďalších odhadom 20 miliónov kusov na celom svete. 

Ďalším koučom v Americkej verzii The Voice bol Adam Levine z americkej rockovej skupiny Mooron 5 z Los Angeles – Kalifornie, ktorá získala trikrát cenu Grammy.  Skupina je zložená zo skvelých muzikantov ako Adam Levine, James Valentine, spievajú a hrajú na gitare a Jesse Carmichael  hrá  na klávesoch a spieva, Michael Madden hrá na basovej gitare a Matt Flynn má pod palcom bicie a perkusie.
Cee Lo Green vastným menom (Thomas Callaway DeCarlo)je americký spevák, skladateľ, rapper, producent a herec.
Blake Shelton je americký country spevák, ktorému táto mega show pomohla k tomu, aby ho viac ľudí spoznalo.

Pozrite si ako vyzeralalo show Hlas „Ameriky" v semifinále (The Voice of America), keď v nej koučovali Christina Aguilera, Adam Levine a spieval Javier Colon - Fix You.

Javier Colon - Fix You (The Voice of America, Team Adam Levine, Semi-Final) Christina Aguilera a Adam Levine.

Koučovia v Česko Slovensku? No nechajme sa prekvapiť, veď oni by mali spolu so súťažiacimi, ktorí nikdy nemali priestor súťažiť, vytvárať jedinečnú šou, v ktorej ide jedine o hlas. Dúfame že táto šou bude taká akú všetci očakávame.

Prihlásiť sa do súťaže Hlas Česko Slovensko môžete už len pár dní, tak pokiaľ chcete zažiariť je najvyšší čas!




Žiadne komentáre: