sobota 12. novembra 2011

Bratia Ben a Dean Saunderovci The Voice of Holland

Super, Ben Saunders je už aj vo Wikipédii a dozviete sa niečo o jeho živote, mladosti, kariére o tom, že Ben nebol na javisku prvýkrát. S Benom Saundersom ste sa mohli stretnúť na hudobnej scéne od roku 1998-2003, kde sa spolu so svojim Bratom Deanom  roku 2000 zúčastnil vo vysielaní RTL 4 v programe „Alles voor de band“ (Všetko pre kapelu). Obaja boli členmi  kapely Follow That Dream.


15. februára 2003 sa Ben Saunders spolu s bratom Deanom zúčastnili na holandskom národnom Festivale ľudovej hudby ktorý sa konal v Rige v Lotyšsku a vo výberovom kole na kvalifikáciu do súťaže Eurovision Song Contest.

Hrali pieseň "Stand As One" v treťom kole pod názvom "Brothers", zíkali len 10 bodov a dostali 3% hlasov z verejného hlasovania a celkovo skončili ako siedmy z 8 účastníkov.


Dean Saunders & Ben Saunders: Brothers - Stand As One (2003)



V roku 2010 Ben Saunders využil svoj potenciál speváka v súťaži Hlas Holandska (The Voice of Holland) a ukázal sa byť veľmi obľúbený, potom ako zaspieval na svojom konkurze „Use Someboy" od Kings of LeonBen bol koučovaný holanským spevákom a skladateľom Roel van Velzenom a súťaž pod jeho vedením vyhral.

Roel van Velzen (Zdroj: wikipedia.org)

Spievanie majú Saunderovci asi v krvi a dokazuje to aj fakt, že aj jeho brat Dean Saunders hneď na druhý deň ako Ben Saunders vyhral The Voice of Holland vyhral Popstars v Holandsku

Dean Saunders - She Popstars 2011 (just the song)


Čo poviete sú aj na Slovensku alebo v Čechách talentovaní bratia či súrodenci, ktorí sa predstavia v súťaži Hlas Česko Slovenska?

Doplnené 13.11.2011
Ešte jedno zaujímavé motivačné video o dvoch bratoch ktorí raz dva ukázali Holandsku a celému svetu, že na to majú a zmenili svoj život. Možno sa Vám bude páčiť páčiť :)


Ben Saunders (Voice of Holland) & Dean Saunders (Popstars) Trailer


###


Zdroj informácii: Wikipedia.org (odkaz v prvej vete)




Žiadne komentáre: