nedeľa 6. novembra 2011

Hlas Česko - Slovenska - začíname

Po úspešných sériách  Superstar a Česko-Slovenská superstar sa o slovo hlási nová súťaž pod názvom Hlas Česko Slovenska.

Ako vidieť na Slovensku a v Českej republike sa rodí množstvo speváckych talentov a preto si nenechajte ujsť nové tváre, ktoré sa prepracujú do Česko Slovenského šoubiznisu a možno aj do Vašich sŕdc. Potvrdilo to už veľa talentových súťaží a teraz sa tešíme na odhalenie a  vyhľadanie nových, ktoré budú pekné nielen svojim vzhľadom ale hlavne tým čo dokážu, teda speváckym talentom.



Pozrite si upútavku. Na tomto videu sa môžete pozrieť o čom bude show hľadá sa Hlas Česko Slovenska.  Čo myslíte, má táto súťaž ešte miesto v televízii?


Možno aj Vás láka zviditeľniť svoj talent
a preto televízia Markíza a televízia Nova prinesú spevácku súťaž, ktorá sa bude líšiť oproti Superstar a  show Česko-Slovenská Superstar v tom, že sa do nej môžete prihlásiť bez vekového obmedzenia, teda od 16 rokov vyššie. Konečne majú šancu v tejto speváckej súťaže „zahviezdiť“ aj tí, ktorí svoju predchádzajúcu šancu stať sa „STAR“ premeškali. Nič nie je stratené, preto neváhajte a pridajte sa aj vy na stránke www.hlas.tv, kde sa môžete prihlásiť na casting. 

My sa tešíme na to ako sa s Vami počas celej show budeme môcť podeliť o nové neopakovateľné hlasy talentovaných spevákov, ktorí sa predstavia na obrazovkách televízie Markíza a Nova.

Svetová mega-úspešná spevácka show, aká tu ešte nebola. Rozhoduje Váš výnimočný spevácky talent, hlas. Uvidíme či nerozhodujú kilá, vzhľad a "prednosti", ktoré v tomto videu spomínajú.
Všetci sú dobrí ale tu sa hľadá ten najlepší, hľadá sa Hlas Česko-Slovenska. V tejto show môžete tentoraz vyhrať zaujímavú finančnú odmenu a vydať vlastný album „CDčko“ od spoločnosti Universal.




2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Hlas cesko slovenska je jeden velky podvrh !!! vsetci koucovia vedia o akeho sutaziaceho ide,kolko ma rokov a ako vyzera...Vedia to z rezije cez sluchatka

Anonymný povedal(a)...

Môžu to vedieť nielen podľa réžie, ale aj napr. podľa názvu piesne. Dostanú Typ na speváka na základe toho, že im niekto dá vedieť, že keď niekto bude spievať pieseň XY potom stlač - ale súťaž podľa mňa nieje o tom. Je to aj o speve. Ak spevák na to nemá, ani sudcovia (kouči)mu nepomôžu.