pondelok 6. februára 2012

Dara Rolins


Dara Rolins, zdroj fotografie: dararolins.cz
Za ženskú populáciu v súťaži Has Česko Slovenska bude reprezentovať Dara Rolins v úlohe porotkyne a kouča. Aj ona bude mať ťažkú úlohu, pretože bude rozhodovať a aj ju si bude môcť súťažiaci vybrať za svojho kouča. Mladí vidia v Dare modernú speváčku, ktorá má niečo za sebou, čo je bezpochyby pravda. Pozrime sa teda na Daru z pohľadu speváckeho talentu.

Dievčatko Darinka Rolincová bola bezpochyby jedinečnou detskou hviezdou, ktorú sme mali možnosť sledovať v českoslovenkej televízii. Jej mäkká výslovnosť a ľubozvučný prejav piesní, ktoré mali príbeh podaný malým zvučným hlasom Darinky, ktorá rozohriala srdce nejedného chalana, alebo hocikoho iného.

Darinku Rolincovú porovnávali a očakávali, že bude priamou nasledovníčkou Mariky Gombitovej, keďže Marika bola v tej dobe „SUPERSTAR“!  Darinka mala výnimočný hudobný sluch a vedela zaujať svojim sebavedomím prístupom hneď keď vkročila na scénu.

Pozrite si videá, na ktorých sa Darinka Rolincová presadila už ako malé dievčatko. Darinka Rolincová –
Pre ukážku aspoň jedna:

Cesta do rozprávky

Rokmi sa jej sfarbenie hlasu menilo a nakoniec zmenila svoje ťahavé piesne za popové, ktoré hovoria o výraznej zmene a to nielen žánru, ale aj speváckeho prejavu. Kritici vedia svoje, no DARA a DARINKA sú podľa nás dve speváčky a každá má svoj príbeh. Keďže Dara Rolins je stále „IN“ je ťažké povedať čo bude o 10 rokov, keď sa môže objaviť aj s niečím, čo sme nečakali a bude to jej nová spevácka tvár.

A tu je jedna z piesní, ktoré spieva už ako Dara Rolins


Dara Rolins - Fóbia (Stereo, 2011) HD

Oficiálna stránka Dary Rolins je http://dararolins.cz/

Pokiaľ chcete zanechať komentár, budeme len radi :)

Žiadne komentáre: