utorok 21. februára 2012

Ivy Quainoo Víťazka The Voice of Germany

Zdroj Obrázku: Gala.de
Zatiaľ čo u nás V Česko – Slovensku prebiehalo prvé výberové kolo „výber naslepo“, v susednom Nemecku sa 10. februára 2012 stala víťazkou prvej série The Voice of Germany, mladá 19- ročná talentovaná Ivy Quainoo a tak sa natrvalo zapísala do speváckej histórie. Gratulujeme!!!


Ivy Quainoo sa narodila v Berlíne a jej rodičia pochádzajú z Ghany. K víťaztvu ju doviedli dvaja členovia kapely The BossHoss, ktorí sa o speváčku starali ako koučovia a postupne ju priviedli až do Grand finále kde o svojich kvalitách presvedčila všetkých. Samozrejme, že najväčšiu zásluhu na jej víťazstve mala ona sama pretože má v sebe niečo, čo sa dá jedným slovom jednoducho vyjadriť a to slovo znie: TALENT!

Zdroj fotografie: omgghana.com - úprava
Zaujímavé bolo to, že vo všetkých kolách získavala vždy najväčší počet hlasov. Jej vystúpenia boli ozdobou speváckeho talentu a výnimočnosťou si získala tisíce fanúšikov. Vo finále sa Ivy Quainoo stretla spolu s tromi spevákmi: Kim Sanders (43) - skončil na druhom mieste, Michael Schulte (21), ktorý skončil na treťom mieste, ďalej Max Giesinger (23) - skončil na 4. Mieste. Všetci predviedli zaujímavý výkon, no víťazom, HLASOM mohol byť len jeden, teda jedna  - Ivy Quainoo sa teda stala HLASOM NEMECKA.

Aká bola jej cesta za víťazstvom sa môžete pozrieť na týchto videách

IVY QUAINOO - DREAM A LITTLE DREAM OF ME - The Voice of Germany
toto video sa dá pozrieť iba na Youtube!

Ivy Quainoo & Florence And The Machine - Shake It Out (The Voice Of Germany 10.02.12)


Ivy Quainoo & The Boss Hoss - Say A Little Prayer (The Voice Of Germany 10.02.12)
toto video sa dá pozrieť iba na Youtube!

Rozhodnutie o víťazovi HLAS NEMECKA (The Voice of Germany) si môžete pozrieť na tomto videu:

Ivy Quainoo ist The Voice of Germany! »DIE ENTSCHEIDUNG« [FULL MOVIE]
Toto video sa dá pozrieť iba na Youtube!

PS: Je zaujímavé, že žiadne slovenské ani české médium sa o víťazovi Hlasu Nemecka  (The Voice of Germany) vôbec nezmienilo, resp. som to nevygooglil. No nechajme sa prekvapiť čo napíšu zahraničné médiá o víťazovi Hlasu Česko Slovenska.


Pokiaľ sa Vám niečo páčilo, zanechajte komentár.

Žiadne komentáre: