utorok 6. marca 2012

Výber súťažiacich naslepo 4. kolo

V štvrtom výbere na slepo sme mohli vidieť ďalších spevákov a speváčky z Čiech a Slovenska, ktoré nám priniesli nielen svoj spev, ale poniektorí aj talent.A navyše bola aj láska, ale to až na záver. V tomto 4 kole vystúpilo celkovo 18 súťažiacich. Aj teraz sme videli zaujímavé výkony, no boli aj také priemerne, resp. tie, ktoré porotcov nezaujali.


Porota Has Česko Slovenska. zdroj: TV- Nova
V následujúcom poslednom výbere na slepo sa dozvieme mená tých súťažiacich, ktorí doplnia tímy Pepu Vojteka, Rytmusa, Dary Rolins a Michala Davida tak, aby boli kompletné.

Potom všetci súťažiaci zaspievajú už spoločnú úvodnú pieseň Hlasu.


Tímy podľa toho ako si ich vybrali súťažiaci a porotcovia – kouči 4.3.2012:



MICHAL DAVID má zatiaľ vo svojom Tíme po štvrtom kole: Martin Hrabal (19) SKEster Wiesnerová (16) SK, Brunno Oravec (42) SK, Petr Kutheil (30) CZ, 3.kolo: Jiří Koběrský (33) CZ, Kateřina Petráňová (24) CZ, Jaromír Hnilica (35) CZ, 2. Kolo: Michal Kašpar (37) CZ, Radka Križanová (20) SK, Ivanna Bagová (18) SK  1. Kolo: Arpád Csete (38) SK, Lucia Molnárová (25) SK 

RYTMUS si vybral a jeho si vybrali: po prvom kole,druhom, treťom a štvrtom kole: 4.kolo: Anna Veselovská (16) SK, Juraj Zaujec (29) SK, Tamara Kubová (23) CZ, 3.kolo: Adam Koubek (23) CZ, Lenka Libjaková (17) SK, Lucie Dobrovodská (26) CZ, 2. Kolo: Nikoleta Spalasová (26) CZ, Imrich Tengeri (29) SK, 1. Kolo: Kristýna Daňhelová (17) CZ, Petr Lexa (20) CZ,  

JOZEF VOJTEK - jeho tím vyplnili doteraz: po prvom, druhom kole a po štvrtom kole: Matej Koreň (25) SK, Libor Zajpt (25) CZ, Jan Danda (26) CZ, 3.kolo:Michaela Husárová (17) SK, Barbora Švidraňová (23) SK, 2. Kolo: Markéta Poulíčková (23) CZ, Marek Motalik (17) CZ, Veronika Vrublová (16) CZ 1. Kolo: Daniel Mrózek (18) CZ, Jakub Pohle (21) SK, Bára Vaculíkova (32) CZ,

DARA ROLINS má vo svojom Tíme: 4.kolo: Judita Hansman  (44) SK, Elin Špidlová (36) CZ a 3. Kolo: Katarína Demská (20) SK, Norbert Petický (26) SK, Eva Bittoová (39) SK, Dominika Šul'aková (18) SK, 2. Kolo: Zuzana Mikulcová (22) SK, David Bísek (24) CZ, Nándor Polgari (25) SK,  1. Kolo: Adam Pavlovčin (16) SK, Simona Hégerová (16) SK, Alan Tuscany (20) CZ,


Výber spevákov naslepo v prvom kole si môžete prečítať v článku "výber súťažiacich 1. kolo"
Výber spevákov naslepo v druhom kole si môžete prečítať v článku "výber súťažiacich 2. kolo"
Výber spevákov naslepo v treťom kole si môžete prečítať v článku "výber súťažiacich 3. kolo"


Celú tabuľku súťažiacich si môžete pozrieť na karte "súťažiaci" v hlavnom menu hore.

Vo štvrtom kole a prvej odvysielanej časti Hlasu už pri výbere naslepo v štvrtom kole VYPADLINatália Puklušová SK, Michal Dukes, Elén Berešová CZ, Renáta Podlipská CZ, Hana Balcarová,  v treťom kole: Veronika Vohnoutová (23) CZ, Robert Juilus A CZ, Magdalena Wronková CZ, Ján Rychta (17) CZ,  Tomáš a Petr Szabó (16) CZ, Hana Hyánková CZ, Martina Fábová CZ, v druhom kole: Viktor Nižník (30) SK, František Bartoš (34) CZ, Vladimíra Bauerová (48) CZ, Karolína Ruppert (33) CZ,  po prvom kole: Vanda Krajčovíčova, Viliam Šandor, Vanesa Walsbergerová CZ , Tino Richter,

Vystúpenia najlepších spevákov Hlasu štvrté kolo, ktorí sa uchádzali o priazeň porotcov v poradí tak, ako ich odvysielali TV Markíza & Nova:

(Zoradené podľa Meno, vek, názov piesne, kto sa otočil, koho si vybral súťažiaci, alebo kto išiel domov)

1. Po prvých sekundách piesne Let Me Entertain You speváka s menom  Matej Koreň (25) SK stlačil Pepa, Dara sa po vystúpení vyjadrila: "Spievaš dobre a vieš ľudí dostať na nohy" Vojtek: "Prosteě Tě vítam ve svím tímně a je to hotoví"..."Vybral sis písničku, kterou sme spívali i mi porotcové - dobrá volba"..."Odpustil jsem mu i malé intonační chybičky. David: "Ja si myslím, že si muzikant, že slišíš". Leoš: „Na co myslíš?“: Matej: "Sem rád a, teším se" Je teda v tímu Pepu Vojteka.

2. Ďalšou speváčkou v poradí štvrtého kola výberu na slepo bola Elin Špidlová (36) CZ a spievala pieseň I Try. Keďže je tehotná, nedalo moderátorom, aby to zvýraznili a niečo o tom prehodili.Samozrejme, že pred vystúpením bude jej bábo spoločne s ňou zaˇžívať trému a počas vystúpenia vzrušenie speváka a po vystúpení to bude pocit víťažstva aebo prehry, no uvidíme, čo z neho vyrastie :) Od začiatku sa zdalo, že sa nikto neotočí, ale nakoniec sa otočila Dara a po chvíli aj Rytmus, takže sa im spev páčil. Dara: "Je zrejme, že si speváčka, tá farba hlasu mi bola niečim blízka"..."Presne viem, čo sa v Tebe skrýva" Rytmus: "Ja som stlačil z toho dôvodu, pretože som počul, že niekto stojí za mnou, kto vie spievať. A keď som sa otočil pozerám, že tu stojí dáma, ktorá nielen že pekne spieva ale aj dobré vyzerá a preto poď ku mne do tímu, pretože si verím, že budem v tejto súťaži úspešný". Elin si za svojho kouča vybrala Daru.

3. Martin Hrabal 19 (SK) sa porotcov snažil zaujať piesňou Easy. Podarilo sa a po 45 sekundách sa ozval tón tlačidla porotcu Pepu Vojteka a následne aj Rytmus spolu s Michalom Davidom. Bitka koučou bola v tomto súboji jasná. Vojtek: "Výborný, ja sem se otočil hned, protože mňe bylo jasný, že to bude dobře zaspívaný. Ono je to umňení dát pomalou písničku s takovýmhle nasazením a tys to dal Takhle °1"  Rytmus: "Vieš spievať a samozrejme keď cítim, alebo počujem, že niekto vie spievať, tak som to musel stalčiť a to je celé, čo Ti k tomu môžem povedať" David: "Mňe se líbi žýe si si tuhle písničku nekopíroval a udelal ji podle sebe a to mňe dostalo a myslím, že by se mi s tebou dobře spolupracovalo, protože si myslím, že si tvárnej a máš svůj názor muzikantskej." Martin: "Ja sem moc rád, že si můžu vybrat Vás" A ukázal pri tom na Michala Davida.

4. Natália Puklušová SK študovala na Vysokej škole mužíckych umení  - odbor spev. "Tréma sa skončí, keď začnem spievať." Ak sa nemýlim, účinkovala aj v súťaži Elán, je Elán. Tentoraz spievala pieseň F••kin Perfekt tak dojímavo, že nikto nebol schopný stlačiť až do samotného konca, kedy sme sa dozvedeli, že pre žiadneho porotcu nebola vyvolená teda zo súťaže vypadla. 

5.  Judita Hansman (44) SK  herečka sa predstavila v Hlase s piesňou Love Is A Losing Game. "Môj úspech je keď mi moja mala povie, že ty spievaš ako hviezda“. Na otázku Tiny, Či máva trému odpovedala že hroznú. V posledných sekundách stlačila Dara : „Ty máš v svojom hlase nejaké kúzle, mne sa to hrozne páčilo“..."Až dodatočne som sa dozvedela, že to bola herečka a bolo tam počuť to herecké spievanie".Keďze Dara sa otočila sama o koučovi bolo rozhodnuté. Rytmus: "Ja som čakal na "ten" svetlý moment, ale ten neprišiel"..."preto som to nestlačil"

6. Just The Way You Are to bola pieseň s ktorou sa predstavil Martin Truhlář (41) CZ   Bolo to o chlp asi 15 sekúnd pred koncom vystúpenia stlačil Pepa. Rytmus: "Mal som pocit že Ty ideš tak adesát na padesát. Mám pocit, že Ti to dneska nevyšlo na 100 %, že mám pravdu?" Pepa: "Víš proč sem to zmáčkl?  Protože Ťi věřim" Ze začátku sem si nebil jistý, kroutil sem se tady jak had, ale pak si se dostal na horu a ja Ti věřim. V zákulisí sa Martin sám zhodnotil že "to bylo falešní jak prase".

7. Michal Dukes a pieseň Beat it. Spevákovi sa lepšie spieva, keď tancuje, je to pravda, preto hrám futbal. Pieseň od Michaela Jaksona mu nevyšla. Netancoval na pódiu, tak asi preto nikto nestlačil - vypadol. Rytmus: "Ty si to zaspieval drevorubačským spôsobom" Dara Rolins: "Si talentovaný, Klobúk dolu na odvahe, držím Ti palce" 

8. Anna Veselovská (16) SK Môj otec čaká že podám dobrý výkon a keď nepodám, budem musieť doma upratovať a budem sa musieť sa učiť..Prvé sekundy však rozhodli, že u nich doma bude upratovať na chvíľu asi niekto iný. Famôzne zaspievaná pieseň Feeling Good pri ktorej zožala Stading Ovacion, pri ktorej stál aj  Michal David. Otočili sa samozrejme všetci štyria porotcovia. David: "Naprosto profesionálny výkon."..."Tak to je hlásek!" Rytmus: "Klobúk dole, takýto talent tu v tejto súťaži ešte nebol!"  Anna to mala ľahké, vybrala si toho, koho chcela:: "Všetkých Vás mám rada a ďakujem aj za Stadink Ovacion. Vyberám si Patrika. Rytmus: "Dobre si si vybrala, pretože rozumiem mladým ľuďom a podporim Ťa, to Ti sľubujem!"..."Muzikandka malá... a môžem byť rád, že som ju všetkým vyfúkol, pretože chcem mať najsilnejší tým!" 

9.  Libor Zajpt (25) CZ  a pieseň Sex on Fire. Vojtek sa otočil sám a aj Libor si prial aby sa otočil práve Jozef Vojtek. Dara sa po jeho vystúpení sporne vyjadrila: "Nejde Ti uprieť  to, že máš hlas, máš energiu, nasadenie je tam všetko. Vlastne ani neviem prečo presne som to nezmačkla a to je ten dôvod, prečo Ťa nechcem do svojho tímu" Rytmus: "Ja som nestlačil preto, lebo niesi môj štýl ale bolo to prevedené dobre". Pepa: "Nemusím nic říkat - vítam Tě v tímu"..."Libor pri mňe vnesl hrnobití"

10Elén Berešová CZ nepostúpila s piesňou Bleeding Love. Múj sen je vyprodat lucernu a spívat s Kolářem. Napriek prianiu Leoša v zákulisí sa nikto neotočil a tak vypadla. Dara: Máš dar od Pána Boha hlas, ale... Vojtek: Tady se stříbrná medajle nedáva.Vypadla

11. Ester Wiesnerová (16) SK študuje konzervatoríum, Spolu so štábom ju "prepadli"  ju v škole, keď jej doniesli v obálke možnosť vystúpiť vo výbere na slepo. vvybrala si pomalú skladbu Don´t Knot Why, pri ktorej Michal David nezávahal a stlačil, keďže stlačil sám tak Ester patrí do tímu Michala Davida. Vojtek: "Mňe to připadalo takové posmutnelé a já mám radost ze života a Ty koukam taky, preotože ty se smějeŠ a múžeš se smát ještě víc, protože Michal je dobrej kouč a myslím si, že tohleto všechno s Tebou doladí." David: "Cítim, že ty máš džezové kořeny a ty to tam dáš"..."Oni tomu nerozumňejí – výborný". Ester: "Ja som tak rada, že to pochopil, presne to som si priala!"

12. Juraj Zaujec (29) SK. Juraj pred vystúpením: "Čakám že sa otočia všetci piati porotcovia / štyria." Spieval pieseň Message In A Bottledoprovodom gitary. Vojtek sa otočil prvý a následne aj Rytmus súmerne s Davidom. Jedine Dara sa neotočila Pepa: "K tomu není co dodávat"  David: "Seš absolutne muzikandský dobře vybavenej, na gitaru hraješ skvěle, seš super" Rytmus: "Keď chceš postúpiť a ísť vyššie v tejto súťaži, tak poď ku mne do týmu, pretože si myslím, že tomu rozumiem a mám s tým skúsenosti. Tak jak v šou-biznise, tak jak s ľuďmi, tak jak s vydavateľstvom, tak jak s hitmi,  tak jak so zvukom,  tak jak s videoklipmi, proste zo všetkými týmito vecami, takže keď chceš všetko toto dosiahnuť, tak poď ku mne" Na prekvapenie všetkých sa veľmi sebavedomo opýtal: Môžem sa ja niečo spýtať? „Prečo sa Dara neotočila“ Dara: „Neotočila som sa preto, pretože som ani na sekundu nepochybovala, že si talent a preto, že mám len niekoľko volieb a musím veľmi tuho rozmýšľať koho si vyberiem do tímu. Je to len o empatii. Nemá to nič spoločné s Tvojim Talentom, ktorý je veľký“.Nakoniec si vybral Rytmusa.


Reklama 21:24 - 21:33 (9-min reklama???)

13. Jan Danda (26) CZ a pieseň Against All Odds Znova sa otočili 3 porotcovia bez Dary. Vojtek: "To je konečne Rockový hlas na kterej sem čekal. Konečne Rockovej Hlas Česko Slovenska". David na to: "On je jenom spěvák" a pozrel sa pri tom na Pepu, "takže potřebuješ mít člověka, kterej se o tebe postará, kterej Ti všecko naservíruje" Vojtek: "vždyť ma mámu, nebo manželku :D" David: "Je to na tobě samozřemnně, ja bych tam potrěboval takoveho kluka jako seš Ty" Vojtek: "Naco", David: "Co Ti je do toho, to je moje věc" Rytmus: "Ja som si Ťa vybral z jedného dôvodu, pretože si spevák. Jan: "To je pro mňe poklona, dekuju." Rytmus: "Ja Ti to celé tak nadstavým aby v tejto súťaži Ťa všetci sledovali, všetci Ta riešili a aby si bol číslo jedna, pretože v mojom živote je to tak, že ja som celý život číslo 1. Pepa na to zareAagoval: "pověsí Ti na krk znak mercedesu akorát" a David: "Hele, víŠ od čeho zaČne, že si tě vezme do Tattoo a začne Ti tetovat ruce a nohy. Tak bacha na to". Jan: "Taj ja tady Patrika nechci nějak urazit, ale asi bych si ho nevybral, protoře z Vás štyř je mému srdci nejak nejdál. Kdo z vás se otočil první? Pepa sa prihlásil a tak dodal: „Tak ja si vybíram Pepu“.


14. Renáta Podlipská CZ Spievala Slovenkú pesničku SpomaľVýber piesne a hlavne výslovnosť tejto piesne v českom prevedení jej nepriniesol šťastie. Pravdepodobne spomalila porotcov tak veľmi, že nevládali zdvihnúť ruku na tlačítko.Vojtek: "My se známe léta a ja sem Tě nepoznal, protože vím jaký maš v hlase drive škoda" Vypadla.

15. Tamara Kubová (23) CZ a pieseň If I Ain´t Got You. Ja se teším nato, že zaspívam, nejsem člověk, kterí má nejakou technuiku v hlase" ale napriek tomu, čo o sebe pred vystúpením povedala sa Rytmusovi jej spev zapáčil a otočil sa sám, teda stal sa jej koučom. Rytmus: "Stlačil som to z toho dôvodu, že máš peknú farbu. Si pekná sympatická a teším sa na spoluprácu". 

16. Už známy hudobník Brunno Oravec (42) SK  zaujal s piesňou Ordinary World, ktorú zaspieval takmer ako originál a svoje Chcem Ťa sa všetci okrem Rytmusa. Trochu sa s Michalom Davidom podobajú a nakoniec si vybral Michala Davida za svojho kouča. David: "Muzikanti mňe sedej, protože byls v u mne v ťech správnich rukou, protože vím, co muzikant potřebuje" Dara: "Hudba Tebou prechádza, máš ju v krvi - krása!" Vybral si "stručne" Michala Davida, ktorý na záver povedal: "Je to ďalší týpek do mýho týmu klávesák"..."Dáme spolu duet, uvidíš bude to super". A v pozadí sa ozval Vojtek s poznámkou: "Bráchové" a smiech :D.

17. Hana Balcarová sa s prevedením piesne Bubbly nedostala do výberu koučou. Nikto sa neotočil a spev mal podľa mňa slabší drive. Rytmus znova ľutoval, že som nestlačil. Hana však svojim optimistickým postojom a zmyslom pre humor rozosmiala všetkých svojimi poznámkami hoci Vypadla.


18  Petr Kutheil (30) CZ už po niekoľkých sekundách spevu piesne Whataya Want From Me stlačili všetci porotcovia takmer naraz. Dara: "Peter, ty máš talent! Máš krásny, veľký Hlas.Ty si sa narodfil aby si bol spevákom! A ja si myslím, že ty si sa narodil preto, aby si bol v mojom Tíme".Rytmus: "Jedno z najlepších vystúpení" Vojtek: "Ja Tě znám, 11 roků David: "Tady je naprostá suvenerita, v zásadě pro mně v tuhle chvíli seš jeden s doopravdeckých adeptú na Hlas česko Slovenska."..."Všichni, kterí Tě nedostanem, bude mít trochu problém".Vybral si Michala Davida, napriek tomu, že o sebe hovoril, že je rocker.

Tešíte sa na kolo 5?


Pozn. Ak sa našli chyby, prosím o upozornenie, nech to opravím.,sorry za skomolenie mena alebo názvu piesne, za české gramatické chyby, za uvedenie času a nepresnosti v dialógoch, názvy textov piesni a pod. Tak ako vždy písal počas štvrtej časti prenosu  až do noci. :D. JT


PS. SLEDUJTE HLAS ČESKO SLOVENSKA A AJ TENTO BLOG - a zanechajte odkaz, potešíme sa.

Videá k tomuto kolu nájdete na TV.




Zdroje obrázkov: TV Markíza, TV Nova, VOYO
Sorry za kvalitu – foto nastrihane z videí
ak ste našli chybu prosíme do komentára zanechajte odkaz - opravíme.

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

ty kokoso ! ta blondínka, z ordinacie, a z divadla, ona spievala bombovo ! vidno že ty porotcovia vôbe nepočúvaju ! vôbec nevedia počúvať a oni že su odborníci ? jo jasne v amerike akurát tak bezdomovci....... !