pondelok 9. apríla 2012

Prvé živé vysielanie Live prenosov


Prvé živé vysielanie Live prenosov prinieslo očakávané spevácke výkony. Na Pražskom Strahove sme v prvom priamom prenose videli 12 speváckych výkonov, ktorí sa dostali do „hviezdnej dvadsať štvorky“ a spievali aj porotcovia a Rytmus si zahral na bicích. Od teraz už o postupe alebo vyradení súťažiacich rozhoduje hlasovanie cez SMS a výsledky sa dozvieme v Pondelok. Tí dvaja, ktorý získajú najväčší počet hlasov postupujú automaticky, ďalších dvoch vyberie zajtra porotca a nakoniec dvaja, ktorí zostanú, budú bojovať o postup v rozstrele.


Večer odštartoval „Vojtekov“ Tím so šesticou v úvodnej piesni  Simly The Best od Tiny Turner 

Hlas 1. Ako prvý spevák, teda speváčka v prvom Live prenose sa predviedla Markéta Poulíčková s piesňou Left Outsider Alone od Anastacii. 

Hlas 2. Jakub Pohle Jackie spieval Born to Be Wild od Hindera.

Hlas 3. Kristína Zakuciová s piesňou od Lady Gaga - Bad Romance a zožala od porotcov kritiku. Rytmusovi sa to zdalo na neuverejnenie a robila rukou pohyb, ktorý mu nesedel.

Hlas 4. Daniel Mrózek spieval Robieho Williamsa a pieseň Angels. Daniel pred spevom o sebe: „Od škôlky si všetci všimli že mám talent“. Dara to hodnotila že: “ešte som čakala šteniatka a spevácky zbor...“

Hlas 5. Veronika Vrublová John Bon Jovi v ženskom podaní  It’s My Life. Rytmus sa vyjadril že mu to pripadalo najslabšie lebo má šestnásť rokov (skúsenosti a pod).

Hlas 6. Barbora Švidraňová sa predstavila v prvom live prenose s piesňou od Adele - Rolling in the Deep, ktorú mimochodom famózne zaspievala, takže nečudo že od porotcov zožala pozitívne hodnotenie. Dara: “Tebe nefandiť môže iba hluchý“

Po týchto vystúpeniach spevákov z Tímu Pepu Jozefa Vojtka sa predstavila Rytmusová šestica spevákov a aj oni sa uchádzajú o to aby sa dostali ďalej. Spoločne zaspievali Funky hity všetkých čias s tým, že Rytmus si zaspieval v ďalšej „svojej“ podobe speváckeho repertoáru a nakoniec si zahral už na spomínaných bicích.
Tu je ukážka :)

Hlas 7. Kristýna Daňhelová spievala pieseň od Kelly Clarkson - Stronger.

Hlas 8. Nikoleta Spalasová (pôvodom z Grécka) prekvapila netypickým hlasovým fondom. Fakt dobre zaspievaná pieseň Halo od Beyonce.

Hlas 9. Adam Koubek, Mladý simpaťák mal pri speve trochu trému, teda sám priznal nervozitu. Doprevádzal sa Klavírom a vybral si ťažkú baladu od Seala - Kiss from a Rose. Michal David: „Hrál si na piáno úsporne, nevadili mi vůbec ty male nedostatky“...

Hlas 10. Rytmus sa pred vystúpením Juraja Zaujeca vyjadril asi takto : „Som zvedavý ako dáš Haberu Ty Ko***“.  Takže Juraj Zaujec spieval pieseň Držím Ti miesto a tak sa zapísal do kroniky Hlas Česko Slovenska ako prvý spevák, ktorý spieval niečo v Slovenčine. Škoda len že poslúchol svojho kouča - Rytmusa a spoločne zrealizovali zmenu textu, kde v druhej slohe malo spievať 
"Kúpim ti pivo
Alebo teplé gaštany
A súmrak sa rozletí
Na kŕdeľ vrán....
a namiesto toho zaznelo Rytmusovské „Alebo mi oblíž Gaštany“, čo určite bude mať (predpokladám) veľkú odozvu. Môj názor je že je to urážka textára, ale to už nechám na zvážení každého ako s týmto „prehreškom“ naloží.

Hlas 11. Michal Chrenko zaspieval pieseň I Need a Dollar od Aloe Blacc a pred vystúpením sa predstavil: „Ohlasy na to, že som už v podobnej súťaži „Superstar“  vystupoval, ale oni nechápu, že to bola súťaž na Slovensku a Čechách ma ešte nepoznajú a zároveň sa chcem pripomenúť aj tým, ktorí ma už poznajú “. Uvidíme, či mu tento výber piesne "doláre" v podobe zajtrajších SMS prinesie.

Hlas 12. A poslednou v poradí prvého živého prenosu sa predstavila Anna Veselovská, ktorá zaspievala "štandardne" skvele. Vybrala si pieseň Jar of Hearts od Christina Perri.

Apropo, Tina mala malý úraz pretože tie opätky cca 20 cm a schody sa akosi spolu nemali radi. Predtým si na pódium priniesla mop, ktorým si utierala pódium, aby nespadla J . Kto vie, čo o tom napíše Bulvár, pretože predtým o nej písali že sa necíti práve najlepšie a že odpadáva a také tie podobné reči. Pravda je niekde uprostred a Tina to vie.

Hlasujte, lebo jedine tak sa môžete stať majiteľmi novej generácie Parfumov a Voňaviek v internetovej parfumérii za neuveriteľné ceny.

1 komentár:

Mario Frank povedal(a)...

Sisa feherova a jej projekt Red Velvet zverejnuju video z natacania singla Another http://www.youtube.com/watch?v=8HfXKXjipME