pondelok 9. apríla 2012

Live prenosy 1. rozhodnutie


Rozhodnutie prvého finálového kola Live prenosu na veľkonočný pondelok.

Tina vymenila dlhé podpätky za obyčajné prízemné sandále a k tomu dlhé modré šaty.

Týchto dvanasť spevákov bojovalo o Vašu priazeň a ako dopadli sa dozviete z následujúcich riadkov.
Špeciálny hosť priameho prenosu bola Marta Jandová. Marta Jandová jednou vetou spomenula zloženie poroty v Nemeckom Hlase THE VOICE OF GERMANY v ktorom vyhrala Ivy Quainoo o ktorej sme už písali.



Pre ukážku jeden archívny záber, kde skúšali spev Marta Jandová a Dara Rolins

Superstar Takto spieva porota! Marta Jandová

Vojtekov Tím: 

Najväčší počet SMS hlasov získali a do ďalšieho kola  22.4., kde sa s týmito spevákmi stretneme, postúpili Barbora Švidraňová a Daniel Mrózek. "Pepa" Jozef Vojtek k nim pridal Markétu Poulíčkovú a Jakuba Pohleho "Jackieho" a do rozstrelu posunul na "prehodnotenie jej talentu ešte raz" Veroniku Vrublovú po ktorej spievala Kristína Zakuciová včerajšie piesne. Asi nebolo o čom rozmýšľať pretože Veronika to podľa môjho názoru zaspievala horšie ako Kristína a Jozef Vojtek rozhodol že k Barbore, Danielovi, Markéte a Jakubovi pribudne Kristína Zakuciová. Takže Veronika Vrublová odišla domov.

Rytmusov Tím:

Prvými dvomi ktorý získali v Rytmusovom tíme najväčší počet SMS hlasov sa stali Anna Veselovská a Nikoleta Spaasová (túto vetu som napísal skôr, ako to Tina "vybrala" z obálky mená postupujúcich :) ). Aj keď som predpokladal že aj Adam Koubek sa tam dostane kvôli tvári. Rytmus napriek tomu že to nebolo jednoduché si vybral Juraja Zaujeca, ktorý spieval to, čo od neho chcel v predchádzajúcom kole. K Jurajovi pridal Adama Koubeka a tak vinikajúci spevák Michal Chrenko spieval v rozstreli s Kristýnou Daňhelovou a po rozstreli si predsa len ponechal Kristýnu Daňhelovú a tak Michal Chrenko sa so súťažou Hlas česko Slovenska rozlúčil.

Včerajšie kolo si môžete pozrieť na TV a nezabudnite sa zajtra do práce navoňať :). A ak nemáte čím, potom navštívte internetovú parfumériu a ešte dnes si môžete vybrať z ponuky akciových parfumov.

Žiadne komentáre: