štvrtok 19. januára 2012

Porota Hlas Česko Slovenska


Na televízii markíza ste si určite všimli, že vyskakovacími oknami nás upozorňujú, že už čoskoro budeme svedkami show, na ktorú čakajú všetci.

Súťažiaci čakajú na možnosť predstaviť sa pred tisícami ľudí zo svojim speváckym talentom, porotcovia čakajú na možnosť ukázať hudobnému svetu, že si zaslúžia svoju pozíciu koučov. Moderátori čakajú, že začne ich obľúbená práca a diváci čakajú na to, aby mali na čo pozerať. No, uvidíme...


Do porotcovských kresiel zasadnú s najväčšou pravdepodobnosťou za Slovenskú „polovicu“, Rytmus a Dara a za českú polovicu Hlasu budú rozhodovať o osude Česko-Slovenských spevákov a speváčok Jozef Vojtek a Michal David.

Začiatok celej súťaže a oficiálne predstavenie porotcov, ktorých uvedú televízie Markíza a NOVA je naplánovaný na 12. februára 2012, kedy sa začne samotná súťaž.


Aj keď Vaše anketové hlasy v našej miniankete ukazujú, že Adela Banášová a Martin Pyco Rausch zatiaľ vedú v obľúbenosti moderátorov, napriek tomu túto show budú moderovať Tina (SK) + Leoš Mareš (CZ). O „zákulisných“ moderátoroch sa dozvieme asi len tesne pred súťažou.

Tak ako ste spokojný s výberom porotcov do súťaže?

Kto by mal moderovať Hlas Česko Slovenska?

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

hahahaha...tesim sa !!! NP530sisi