sobota 19. novembra 2011

Bude Vám hlas stačiť na výhru?


Pódium Hlas - Zdroj obrázku yakkityyaks.com

Pokiaľ sa chcete stať víťazom súťaže Hlas Česko Slovenska, potom Vám nebude image stačiť, ako to bolo pri predchádzajúcich súťažiach SuperStar. Porota to v SuperStar niekoľkokrát zdôrazňovala a nakoniec aj stylisti urobili svoje. Musíte mať krásny jedinečný hlas a musíte byť ohybný, to jest, keď s Vami budú koučovia pracovať, mali by ste všetkých presvedčiť, že to čo je na Vás zaujímavé je naozaj Váš hlas a Vaša schopnosť naučiť sa niečo ukázať už počas súťaže.
Keď javisko bude pre Vás domovom a vy budete mať charizmu, ľudia to pocítia a patrične to dajú najavo. Aj keď nemusíte „dobre“ vyzerať, predsa musíte niečo spĺňať a to je práve to čarovné, čo Vás môže doviesť k víťazstvu.
Charizma = príťažlivosť. Tým sa môžu charakterizovať práve tie hviezdy, ktoré vyhrali predchádzajúce súťaže.

V tejto súťaži ide o Váš hlas, áno to je pravda. Ale hviezdou sa nestanete len tak zadarmo. Aj tu musíte vedieť celému svetu povedať Váš názor – svojim HLASOM. Ak budete vyčnievať z davu a prezentovať sa iným spôsobom ako ostatní, či už skromnosťou, alebo extravagantnosťou. Pamätajte však, že nevyhráte ak si budete myslieť, že je dôležité, čo si myslíte o sebe vy, ale vyhráte vtedy, keď si to „SUPER“ o Vás budú myslieť tí ostatní. Šou je na začiatku a ešte je veľa času na sebe pracovať. Spev možno máte zmáknutý, teraz už len vnútorný image a ... 

Prvý dojem príde k porote cez reproduktory a Váš hlas. Tak uvidíme, či ho dokážete preniesť. SuperStar bola aj o image. Toto je iná súťaž a nemusíte sa jej báť, pokiaľ si myslíte, že viete naozaj dobre spievať. Vaše črty speváka nebudú možno záležať od Vašej tváre, oblečenia, účesu a úsmevu ale od Vášho spievania záležať určite budú.
  
Aj tu bude hrať dôležitú úlohu image, ale ten vnútorný a spev bude s ním ruka v ruke.

Už máte tušenie kto bude koučovať našich súťažiacich? Kto bude medzi nimi?
Zo zahraničných môžeme spomenúť v ženskom podaní sa v súťaži prezentovali a samozrejme viedli svojich zverencov, Ruslana za Ukrajinu alebo Christina Aquilera za USA a za Holandsko VanVelzen, ktorý doviedol k víťazstvu Bena Saundersa.

Najbližšie sa bude vysielať Hlas Nemecka (The Voice of Germany) už od 24. Novembra tohto roku.


Žiadne komentáre: